Колеги имам проблем с оборотите когато трагна да изпреварвам от 4-та на 3-та или от 5-та на 4-та м/у 3000-4000 оборота по точно 3500 изведнъж ми прекасва и прехалцва и тогава сменям на по голямата предавка.Какво може да е станало мисля си че турбото ми прави проблем Алфата е 2.4jtd 136 коня
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги имам проблем с оборотите
Collapse
X
-
Чипосвана ли ти е колата? Калпав чип, който е настроен да пуска по-малко нафта, за да не пушиш отзад като комин може да е причината. Я вземи я закарай на една диагностика при доказалите се хора
ПоздравиUnder 400bhp makes baby jesus cry.
(so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)
-
Първоначално публикувано от val_mcrae Покажи съобщениеИзолирай ЕГР клапана и виж пак ли ще забива на тези обороти!. И ако се окаже от него по-добре (според мен) го свали и го почисти, провери си и вакуума. Все пак е време да почнем да мислим малко и за екологията
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Не съм сигурен , но може преди да го изолираш да опиташ на диагностика - проверка на системим и да провери ЕГР клапана дали работи. Но не съм сигурен дали ще отчете че не работи ако е запушен! Но все пак може да се опита.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Comment
Comment